skip to Main Content

Levertijden en bezorging

De levertijd bij ons ligt tussen de 2-3 werkdagen. in Nederland. Mocht er iets misgaan, waardoor wij deze levertijd niet halen, dan nemen wij contact met je op per e-mail en bieden wij jou de mogelijkheid de bestelling te annuleren.

Verzendkosten

Onze bestellingen worden verzonden met PostNL. Hiervoor worden de volgende verzendkosten gerekend:

Nederland
Voor bezorging in Nederland rekenen wij €6,95 verzendkosten. Bij bestellingen boven de €60,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren

Je kunt je bestelling zonder opgave van redenen binnen 14 dagen ontbinden binnen de zogenaamde “afkoelingsperiode”. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst door of namens de consument, daarna is je bestelling definitief. Dit is wettelijk geregeld in de wet “kopen op afstand” ter bescherming van de consument.

Wil je jouw aankoop retourneren?

Indien je de aankoop wilt retourneren, neem je per e-mail info@yarnbarn.nl of telefonisch +31 (0) 20 – 8893999 contact op met onze klantenservice. Geef aan dat je jouw product wilt retourneren. Retourneer het product, inclusief alle toebehoren en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Stuur je product niet zomaar retour, zonder eerst contact met ons op te nemen. Aangezien je bestelling daarmee niet is geannuleerd, loopt de facturering in dat geval gewoon door.

Kosten retourzending

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag minus eventuele door Yarnbarn.nl gemaakte verzendkosten voor de retourzending overgemaakt op je bank- of girorekening.

Vragen?

Heb je vragen over het retourneren van je product? Neem contact met ons op via e-mail info@yarnbarn.nl of telefonisch op +31 (0) 20 – 8893999.

Back To Top